Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Emınem XXL ÇEKİMLERİ!

3 posters
YazarMesaj
Kubhou$-Shady
Ev Sahibi
Ev Sahibi
Kubhou$-Shady

Rap Gücü : 1139

Emınem XXL ÇEKİMLERİ! Empty
MesajKonu: Emınem XXL ÇEKİMLERİ!   Emınem XXL ÇEKİMLERİ! Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 10:38 am

Eminem, XXL dergisinin yeni sayısı için farklı pozlarla objektiflerin karşısına geçti. Eminem, dergiye verdiği özel pozlarda Marvel Comics'in ünlü çizgi roman karakteri "The Punisher" görünümüyle karşımıza çıkıyor.

Dergi kapaklarında görmeye alışık olmadığımız Eminem, bu sefer farklı fotoğrafları ve uzun bir röportajla hayranlarının karşısında. Dergiye verdiği röportajda T.I. ve new Lil Wayne'in yeni albümlerini beğendiğini söyleyen Eminem, tam da hip hop'un düşüşe geçtiğini düşündüğünde bu iki sanatının albümü sayesinde umutlarının tekrar yükseldiğini belirtiyor. Özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtlayan Eminem, uyuşturucu sorununun üstesinden nasıl geldiğini de okurlara anlatıyor. Proof'un ölümü hakkında "O, D12'in her şeyiydi. Sadece grup değildi; daha fazlasıydı, her şeydi benim için." diyor.

Eminem'in "Relapse" albümü 19 Mayıs'ta çıkıyor. Eminem, yeni albümüyle birlikte “Eminem/Punisher: Kill You” ismini taşıyan ve Marvel Comics ortaklığıyla hazırlanan bir çizgi romanda karşımıza çıkacak.
Emınem XXL ÇEKİMLERİ! Eminemcover2
Emınem XXL ÇEKİMLERİ! Eminemcover1

Emınem XXL ÇEKİMLERİ! Eminem_chargenewsstory

En son Kubhou$-Shady tarafından Perş. Nis. 30, 2009 10:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://stars.eniyiforum.org
hilary__love
Co Admin
Co Admin
hilary__love

Rap Gücü : 1097

MesajKonu: Geri: Emınem XXL ÇEKİMLERİ!   Emınem XXL ÇEKİMLERİ! Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 11:39 am

Ahahah Very Happy Ayy 1.'de suratına çok güldüm.. Ama çok güzeller.. Ellerine sağlık cnmm
TubAshLey

TubAshLey

Rap Gücü : 915

MesajKonu: Geri: Emınem XXL ÇEKİMLERİ!   Emınem XXL ÇEKİMLERİ! Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 4:05 pm

MükemmeLL !
Çook farkLı çıkmışş Smile
ben beendim !
payLaşım için TşkkrLer =)
http://yonja.com/ashley_tisdale

Emınem XXL ÇEKİMLERİ!
1 sayfadaki 1 sayfası