Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Blue bio =)

YazarMesaj
eysandunk

eysandunk

Rap Gücü : 1540

Blue bio =) Empty
MesajKonu: Blue bio =)   Blue bio =) Icon_minitimePtsi Mayıs 11, 2009 10:09 am

Kuruluş Tarihi: 2000

2001 Mayıs'ında ilk single'ları 'All Rise'ı yayınlayan grup,
İngiltere'nin ardından Avrupa müzik arenasının da dikkatini çekti.
• İngiltere müzik listelerine dört numaradan giriş yapan grup, beş hafta boyunca ilk onda kaldı.

Diğer iki single 'Too Close' ve 'If You Come Back', grubun adının
duyulmasıyla paralel olarak hit oldu. Her iki parça da listelerde bir
numara oldu.
• Single'ların ardından yayınlanan "All Rise" albümü,
sadece İngiltere'de bir buçuk milyon sattı ve yirmi üç hafta listede
kaldı.
• 2002 Yılı'nı ödüllerle karşılayan grup, Brit Ödülleri'nde
'En İyi Yeni', Smash Hits'de 'En İyi Yeni' ve Capital Fm Ödülleri'nde
'En İyi Yeni' ve 'En İyi Pop' kategorilerinde ödül kazandı.
• 2002 yazını turneyle geçiren grup, yeni albüm çalışmaları için stüdyoya girdi.
• "One Love" adını taşıyan ikinci albümlerini yayınladılar.
• Albümle aynı adı taşıyan single, üç numaradan giriş yaptığı listelerde kısa bir süre sonra bir numara oldu.
• Albüm ise albüm listelerine bir numaradan giriş yaptı ve dünya çapında 2.7 milyonluk satış elde etti.
• İkinci single olarak yayınlanan Elton John düeti 'Sorry Seems To Be The Hardest Word' ile büyük bir çıkış yakaladı.
• 2003 Yılı'nda Brit Ödülleri'nde sahne alma başarısını yakaladı ve ödül töreninde 'En İyi Pop' ödülünü aldı.
• Grubun üçüncü stüdyo albümü 2003'te yayınlandı.
• "Guilty" adını taşıyan albümden ilk olarak 'Guilty' parçası yayınlandı.
• İkinci single ise Stevie Wonder ile kaydedilen 'Signed Sealed Delivered I'm Yours'.
• 2004 Kasım ayında 4. albüm çıktı. Çalışma Best Of alarak yayınlandı.. Albümden ilk önce Curtain Falls'a Klip Çekildi...
• İkinci olarak Get Down On It'e klip çekildi.
• Üçüncü ve son olarak Only Words I Know'a klip çekildi ve grup üyeleri solo kariyerlerine başladı.

<table class="MsoNormalTable" style="" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr style=""><td style="border: medium none rgb(236, 233, 216); padding: 0cm; width: 160.5pt; background-color: transparent;" valign="top" width="214">Nasıl Tanışmışlar?
---->
Grup Antony ve Duncan sayesinde kuruluyor. Bir barda tanışan ikili
Neden biz de bir boyband kurmayalım diyorlar.Grubu kurmak için harekete
atılıyorlar ve yetenek sınavı düzenliyorlar.Sınavda Lee'nin sesine
hayran kalan Antony ve Duncan ,hiç düşünmeden Lee'yi gruba dahil
ediyorlar. Grubu tamamlamak için son kişiyi ararken Lee ev arkadaşı
Simon'ı öneriyor. Simon da Blue ya üye olunca grup tamamlanıyor...
</td></tr><tr style=""><td style="border: medium none rgb(236, 233, 216); padding: 0cm; width: 160.5pt; background-color: transparent;" width="214">

</td></tr><tr style=""><td style="border: medium none rgb(236, 233, 216); padding: 0cm; width: 160.5pt; background-color: transparent;" width="214">

</td></tr><tr style=""><td style="border: medium none rgb(236, 233, 216); padding: 0cm; background-color: transparent;" valign="top"><table class="MsoNormalTable" style="" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr style=""><td style="border: medium none rgb(236, 233, 216); padding: 0cm; width: 159.75pt; background-color: transparent;" valign="top" width="213">İkinci Hikaye
---->
Duncan ve Antony bir vokal seçmesinde karşılaşıyor ve hemen sıkı dost
oluyorlar.O sırada başka gruplarlada beraberler ama çok memnun
oldukları söylenemez. İkinci hikayenini senaristleri ise Lee ve onunla
aynı evde bulunan Simon. Gruplarını genişletmek için eleman arayan
Antony ve Duncan'ın karşısına önce Lee çıkıyor. Ve hemen arkasından ev
arkadaşını da getirerek Blue'nun kuruluyor...
</td></tr></table></td></tr></table>
Blue bio =) Blue_sigs

şimdi de geri dönüyorlar.Nisan 28'inde Capital radio'ya katılan Blue elemanları

"aranızda ki
sorunu hallettiniz mi??" Diye Lee ve Duncan'a soruyu yönlendirince

Lee :
"Aramızda ufak bi sorun vardı Duncan Dizi cekimlerin nezaman biteceğini bilmediği için bir kesin tarih veremiyordu.bende en cok ona kızmış ve sen yoksan yoksun Sensiz de var olabiliriz demiştim.
Hatta o gün telefonda konusuyorduk yanımda Si vardı ve telefonu ellimden alarak Duncan'a sakin olmasını söyledi benide susturdu.
Daha önce den plan yaptımız için Böyle bir sorun cıkınca delirmiştim.Çünkü Duncan hep bana baskı uyguluyor ve Blue için bişiler yapmamız gerektiğini söyleyordu.
Benim blue için Düşüncelerim Oglum 2-3 yaşına gelene kadar onun yanında olmaktı.Eskiden Turneler albüm tanıtımlar Tv programlarıydı derken yıprandık.Artık yıpranmak istemiyor ve rahatca Karımın ve oglumun yanında olmaktı.Bu konuda En cok Si bana cok laf söyledi.Cünkü onun 2 tane kızı var ve biz turnede olsak da Tv programında olsakta Hep onların yanında olabileci konusunda nasiyatlar yaptı.Acıkcası cokda inandırıcıydı.Ondan dolayı Tamam bende varım dedim. "

Duncan:
"Lee ile aramızda ki Kendi dediği gibiydi.Aslında bende Plus one'nın cekimleri neden uzun sürdü bilmiyorum.cok tutulduk galiba (. gülüş .)
Şaka bir yana bu tartısma Fanlarada yayıldı çünkü Lee'in sitesinde ki o yazı herkezi çileden cıkardı.O ayrı bi konu.Sinirli yanı Lee'nin cok kötü.Gözü hiç birşey görmüyor.Olan bana oluyor.Blue'nun Dagılması bizim başka işlere yönelmemizdi.Tabii Lee başlattı.sonra ben ve si Dağılalım dedik ve öylede oldu.Şimdi Bütün gücümü Blue için harcamaya hazırım.Zaten 1 yıl önce Ant ile ben konustuk buluştuk.Blue için birşeyler yapalım dedik.Öyle yani bütün hikaye bu (. gülüş .)

Simon :
"Anlattıkları kadar kolay olmadı.Duncan her nekadar Bana oldu olan diyorsada kabak bende patladı.Sanki ben aralarını bozmusum gibi Bana patladılar ikisinde de var suç.Lee'yi anlarım oglu yeni dogdu daha 5 aylık.yanında olmak hakkı.Yanında da olmalıda ama şu var ki Jess dogum yaptıgında marina'yı (yani ilk kızını) Biz Türkiyeye geliyorduk.ben onun dogumu görmedim.Ondan dolayı iptal edildi o konser.Hemen geri döndük Lonraya.Ozamandan sonra Hep yanlarında oldum.Yani yanında olup olmamak önemli sayılmaya bilir.Telefonda seslerini bile duymak ayrı bir duygu Bunu Yapabilir Lee.Duncan ise o konuda şanşlı Fin dogdugunda Blue dağılmış herkez ayrı bi yerlere gitmişti.Fin şu an 7 yaşına girmek üzere.(. dier elemanlara dönerek .) Amma ara vermişiz ha ! (. gülüş .)
konuyu dagıttım ama olsun.Sonucta barıstılar ya önemli olan o.

Tüm grup
"evet yani"

Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+1JZc-_KtOqEl
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+9LnFwvs5iSsl
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+JTO9bRzw8cvl
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+LsiobGz2IOzl
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+Pmq9YTRl6gul
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+Qao_rPvK2Sol
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+U_Gfdyv0NRWl
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+UiB7_8xAbqql
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+VdrYABYHdTAl
Blue bio =) Blue+Reunion+Photocall+baV_prqCOrQl