Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Beyonce Twitter'da Obsessed ve Etta James ile ilgili konuşmuş

YazarMesaj
BuRnEd88
Süper Moderaötr
Süper Moderaötr
BuRnEd88

Rap Gücü : 1342

Beyonce Twitter'da Obsessed ve Etta James ile ilgili konuşmuş Empty
MesajKonu: Beyonce Twitter'da Obsessed ve Etta James ile ilgili konuşmuş   Beyonce Twitter'da Obsessed ve Etta James ile ilgili konuşmuş Icon_minitimeC.tesi Haz. 13, 2009 2:45 pm

Beyonce Twitter'da Obsessed ve Etta James ile ilgili konuşmuş 14iizvc

Yeni gözde site Twitter meraklısı Solange ablasını bu site üzerinde chat yapmaya ikna etmiş olacak ki Beyonce Twitter'da Obsessed hakkında kısa bir söyleşi yaptı.
Obsessed'da ailesi için mücadele vermesi; "Aile için yapacağınız herşey, her mücadele buna değer. İlişkin için mücadele etmek zorundasın. Ben kariyerimi korumak için, bulunduğum yerde durabilmek için savaşmak zorundayım çünkü iyi bir çilolata ve herkesin beğendiği şeylerden yemek için baştan çıkarılıyorum( gülüyor). Bütün bunlar bir savaş ama buna değer."
Etta James'in Beyonce'nin Obama İçin Verdiği Performansa Tepkisi; "Ben Etta James'i canlandırdım yani bazı araştırmalarım oldu o'nun hakkında. O'nun kitaplarını okudum. Hiç şaşırmadım. Çünkü bu Etta James. O çok eğlenceli biri."
Twitter Hakkında; "Kız kardeşim tam bir Twitter kraliçesi. Bana Twitter hakkında bazı şeyler anlattı ama ben anlamam. Kendimi gerçekten yaşlanmış hissediyorum. Sürekli ' Ne? Anlamıyorum. Sadece telefon aç.' şeklindeyim..."

Beyonce Twitter'da Obsessed ve Etta James ile ilgili konuşmuş
1 sayfadaki 1 sayfası