Jennifer L.L. ® Gold Admin
Mesaj Sayısı : 516 Rap Gücü : 714 Kayıt tarihi : 15/03/09 Yaş : 34 Nerden : İsTanBuL
| Konu: tan biliyormusun? Paz Haz. 14, 2009 7:31 pm | |
| <blockquote>bir hikayem var kendime göre haklı sebeplerim var biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar biliyormusun herkes ben gibi sevmez biliyormusun her masal mutlu bitmez biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar biliyormusun herkes ben gibi sevmez biliyormusun her masal mutlu bitmez baktığın her yerde beni göreceksin için hep acıyacak çok üzüleceksin yatağında ve aşk filminin sonunda başka kollarda öğreneceksin baktığın her yerde beni göreceksin için hep acıyacak çok üzüleceksin yatağında ve aşk filminin sonunda başka kollarda öğreneceksin eski zamanda iki aşk varmış kavga ederlermiş herkesin gözü onların üstündeymiş yağmurlu bir günde ayrılık dermiş biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar biliyormusun herkes ben gibi sevmez biliyormusun her masal mutlu bitmez</blockquote> | |
|
Jennifer L.L. ® Gold Admin
Mesaj Sayısı : 516 Rap Gücü : 714 Kayıt tarihi : 15/03/09 Yaş : 34 Nerden : İsTanBuL
| Konu: Geri: tan biliyormusun? Paz Haz. 14, 2009 7:33 pm | |
| | |
|