Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rakamı sen yaz

2 posters
YazarMesaj
BuRnEd88
Süper Moderaötr
Süper Moderaötr
BuRnEd88

Rap Gücü : 1342

Rakamı sen yaz Empty
MesajKonu: Rakamı sen yaz   Rakamı sen yaz Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 11:53 am

Rakamı sen yaz C14F2C38BE36C04E82E1B7D5x

"Rüya takım kuruyorum, forman hazır. Karar verirsen Bayern'i ben hallederim. Gündemden hiç düşmezsin".

Telefonla aradı
Başkan Aziz Yıldırım bizzat telefon ettiği Hamit Altıntop'a açık çek verdi. Bayern Münih'ten ayrılmayacağını belirten gurbetçi yıldız ile konuşan Yıldırım, "Rüya takım kuruyorum, seni de burada görmek isterim. Büyük başarılar için kenetlendik. Parayı düşünme. Bayern Münih'ten aldığının fazlasını veririm. Gündemden de hiç

düşmezsin" diye konuştu.

Öncelik sözü
Yıldırım'ın teklifi ve sıcak konuşmasına çok sevinen Hamit, "Çok teşekkür ederim. Almanya'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Size şunun sözünü verebilirim, transferim söz konusu olursa ilk önce sizinle temasa geçerim" cevabı verdi. Başkan Yıldırım'ın bu girişimi sonrasında Hamit'in kafasının karıştığı astronomik bir bedele "evet" diyebileceği belirtildi.
Jennifer L.L. ®
Gold Admin
Gold Admin
Jennifer L.L. ®

Rap Gücü : 714

Rakamı sen yaz Empty
MesajKonu: Geri: Rakamı sen yaz   Rakamı sen yaz Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 8:11 pm

ellerine saglk Very Happy
BuRnEd88
Süper Moderaötr
Süper Moderaötr
BuRnEd88

Rap Gücü : 1342

Rakamı sen yaz Empty
MesajKonu: Geri: Rakamı sen yaz   Rakamı sen yaz Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 10:13 pm

saol cnm Very Happy

Rakamı sen yaz
1 sayfadaki 1 sayfası