Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Beyonce Partilere Gitmeyi Pek Sevmiyor

YazarMesaj
BuRnEd88
Süper Moderaötr
Süper Moderaötr
BuRnEd88

Rap Gücü : 1342

Beyonce Partilere Gitmeyi Pek Sevmiyor Empty
MesajKonu: Beyonce Partilere Gitmeyi Pek Sevmiyor   Beyonce Partilere Gitmeyi Pek Sevmiyor Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 4:37 pm

Jay-Z ile evlenen 27 yaşındaki Beyonce sosyal aktiviteleri pek de sevmediğini itiraf etti. Beyonce kalabalık bir ortam içersindeyken insanların ona bakışlarını çok fazla umursadığı söyledi. işte açıklamaları; "pek fazla dışarı çıkmıyorum, partilere katılmıyorum. eğer bir ünlü olmasaydım nasıl hissederdim bilmiyorum ama şuan bunlar benim için pek de eğlenceli değiller. sanki ben bir kafesteymişim gibi ve herkes beni izliyormuş gibi." dedi.
ama bu Beyonce'nin hiçbir yere katılmadığı anlamına gelmez. Beyonce açıklamasına bunları da ekledi; "Whitney Houston yıllar önce bir doğum günü partisi yapmıştı. DC'deki kızlara kişisel davetiyeler göndermişti. biz Whitney'in bizi tanıdığını bile bilmiyorduk. bunun sonucunda deli gibi sevindik tabi. paralarımızı birleştirdik, giysilerimizi aldık ve hemen New York'a uçtuk. onunla tanıştık. o harika bir insan. bu benim için unutulmaz bir andı "

Beyonce Partilere Gitmeyi Pek Sevmiyor
1 sayfadaki 1 sayfası