Pop yıldızı Beyonce, çizgi roman kadın kahramanının bir filminde Wonder Woman'ı oynamak istediğini söyledi.
Şarkıcı, beyaz perdeye gelecek süper kahraman rolleri için Warner Bros,DC Comics ve film-stüdyo uyarlayıcısını karşıladı.
Los Angeles Times’a konuşan Beyonce : "Ben,bir süper kahraman filmi yapmayı isterim ve Wonder Woman’dan daha iyi ne olacaktı"?
"Ve o, çok cesur bir seçenek olacaktı. Siyah harika bir kadın, güçlü bir şey olacaktı. Onun için zaman geldi,değil mi?
Wonder Woman’ı, 1970ler'de TV'de Lynda Carter oynadı ama asla özellikli bir filmi yapılmadı.
Beyonce, iki yıl önce Dreamgirls'teki rolü,Golden Globe Awards’a önerildi, ve Knowles’ın Gold Member,The Pink Panther ve Austin Powers filmlerinde de rolleri vardı.
O yakında, Cadillac Records'ta beyaz perdeye şarkıcı Etta James olarak görülecek ve oldukça heyecanlı bir hikaye olan Obsessed’deki rolü ile meşgul.
Beyonce : "Ben, kendime uygun gördüğüm bu duygusal rolleri oynadıktan sonra:
'Pekala,benim bir süper kahraman olmaya ihtiyacım vardı dedim kendi kendime" diye konuştu.
“Bu günlerde filmlerde kahramanların psikolojisi hakkında düşündüğün zaman onlar hala birçok işle uğraşırlar ve aynı zamanda duygusallardırda.Hem de benim beğendiğim bir hareketleri her zaman vardır."
Kaynak:BBC,9 Kasım 2008
Çeviri:biraz kötü oldu çünkü ben yaptım
Beyonce, "Wonder Woman" dizisinin geçmişte fanatiği olduğunu ve rolü üstlenen Lynda Carter’in dizide giydiği kostümleri müzede gördükten sonra "Ben de onun gibi süper bir kahraman olmak istiyorum" diye içinden geçirdiğini itiraf etti.
Kaynak :Hürriyet,11 Kasım 08