Noel başlamışken Beyonce'nin tek endişesi birilerini öldürmek! hemde ailesinden birilerini.
evet Beyonce 'yapacağı yemekler yüzünden' ailesinden birilerini öldürmekten korkuyor.
evli olarak yakın akrabalarına ilkkez bir Noel ziyafeti verecek olan Carters çiftinin hiçbir eksiği yok; Beyonce'nin mutfak becerileri dışında.
işte Beyonce'den çok samimi Noel açıklamaları;
"ilkkez yemek yapacağım. ve iddia ediyorumki berbatım! neredeyse 13 yaşından beri çalışıyorum. turlardayım. daha önce hiç evde durup bunları öğrenmeye vaktim olmadı.
Annem bana '27 yaşındasın. bu bir utanç! nasıl yemek yapıldığını öğrenmelisin' diyor. bu yüzden bu sene yemekleri ben yapmayı deneyeceğim. umarım aile bireyleri yaptığım yemekleri yedikten sonra hala iyi ve canlı olurlar! "
ayrıca Beyonce Noel yemeklerinde ailesine hiç şarkı söylemediğini de itiraf etti.
"şarkı söylemek yapmak istediğim en son şey oluyor. sadece rahatlamak istiyorum ve biraz da şımartılmak. genelde ayağımda çoraplarım TV izlemeyi severim ama bu sefer farklı olacak. mutfağa gideceğim ve buzlu su yapmaktan -ki bu işte çok iyiyimdir- daha fazlasını becereceğim! "