katıldığı X-Factor yarışmasında "kahramanım" dediği Beyonce'yle aynı sahneyi paylaşma şansını yakalayan ve yarışmayı kazanan Alexandra Mtv'le yaptığı roportajda birkez daha Beyonce'nin onun gözünde ne anlama geldiğini gösterdi.
Mtv: inanılmaz sanatçılarla çalışma fırsatı yakaladın. Take That, Will Young, Britney, ve Beyonce! hangisi senin favorindi ve onlardan aldığın tavsiye ne?
Alex: favorim kesinlikle Beyonce! yani Mariah da başka ama Beyonce herşeyi taşıdı. tavsiye ise...hmm.. Beyonce bana sesim yorulunca kesinlikle dinlenmemi ve susmamı söyledi. Take That de öyle.
Mtv: bir çocukken kendine müzikal anlamda örnek olarak kimi aldın?
Alex: örneğim öncelikle annemdi. o hep yanımdaydı ve sonra da müzikal anlamda; Whitney, Mariah, Aretha Franklin ve Destiny’s Child. Beyonce'yi çok seviyorum! tanrım şaka gibi..
Mtv: düşünki bir şansın var dünyada istediğin herhangi bir sanatçıyla çalışabilirsin. bu kim olurdu?
Alex: pekalaa... produktorler.. aman tanrım çok fazla var! ama Baby Face olabilirdi. onu seviyorum ve Pharrell de olabilir bu ikisi inanılmaz! ayrıca Leona (Lewis) ile bir düetim olsun isterdim ve tabiki albumumde Beyonce'yle bir düet mükemmel olurdu.
Alexandra, yarışmayı kazandıktan bir sonraki gün X-Factor'un resmi sitesinde "yaşadığım en güzel an Beyonce'yle şarkı söylemekti. ve o an kendime dedimki 'şuan kazanmak ya da kazanamamak önemli değil.' küçükken hep birlikte şarkı söylemeyi hayal ettiğim kişiyle düet yaptım. bunu başardım!" demişti.
ve Beyonce de Alexandra albumunu çıkarınca ona elinden geldiği tüm yardımı yapacağını, Amerika'da onun tanınmasını sağlayacağını söyledi.