Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Heyecandan su bile içemiyor!

YazarMesaj
BuRnEd88
Süper Moderaötr
Süper Moderaötr
BuRnEd88

Rap Gücü : 1342

Heyecandan su bile içemiyor! Empty
MesajKonu: Heyecandan su bile içemiyor!   Heyecandan su bile içemiyor! Icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 11:40 am

Sarı-Lacivertliler´in yeni yıldızı Özer, imzayı attıktan sonra çok heyecanlandığını evde ne yapacağını bilemediğini, su içmekte bile zorlandığını söyledi.
Heyecandan su bile içemiyor! 18_258608_17FAN02OZZ-C-B4233
Fenerbahçe’nin Ankaraspor’dan renklerine bağladığı Özer Hurmacı, Sarı-Lacivertli formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Özer, 50 bin kişinin önünde sahaya çıkacağını belirterek, imzayı attıktan sonra dünyaya bakış açısının değiştiğini bile söyledi. Genç futbolcu, “Hayatımın en güzel günlerini geçiriyorum. Açık söylemek gerekirse ne yapacağımı bile bilemiyorum. Bu insana vuran bir piyango. Fenerbahçe futbolcusu olmak her şeye değer. Evde bu iş bittikten sonra kendimden geçtim. Canım su içmek istedi ama birden tuhaflaştım ve canım istemedi. ‘Heyecandan olsa gerek’ diye düşündüm” diye konuştu.

‘Aykut gibi olacağım’
23 yaşındaki başarılı futbolcu, “Gelecek sezon 3 kulvarda da başarılı olmak amacındayız. Başkanımız’ın sözlerinin hepsini yerine getirmek istiyoruz. Üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Tekrar Aykut Kocaman hocamla çalışmak benim için büyük bir onur. Hedefim onun gibi Fenerbahçe’de efsane olmak” dedi.

Heyecandan su bile içemiyor!
1 sayfadaki 1 sayfası