Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Adım adım rüya 11'e

YazarMesaj
BuRnEd88
Süper Moderaötr
Süper Moderaötr
BuRnEd88

Rap Gücü : 1342

Adım adım rüya 11'e Empty
MesajKonu: Adım adım rüya 11'e   Adım adım rüya 11'e Icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 11:43 am

Aziz Yıldırım müjdeyi verip, “Rüya takım kuracağız” demişti. Sonra bombalar patladı; Bilica, Bekir, Mehmet Topuz ve Özer... Sırada Poulsen ve diğer yıldızlar var.
Adım adım rüya 11'e 18_258611_Poulsennn4233
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kısa bir süre önce taraftarlarına verdiği sözü tutuyor... Geçen sezon en büyük sıkıntının yaşandığı orta saha başta olmak üzere takımın her mevkisine birbirinden flaş transferler yapılacağına dikkat çekerek, “Bir rüya 11 kurmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz” diyen Yıldırım, hedefine adım adım yaklaşıyor. Transferin resmen başlamasının ardından önce Bilica ve Bekir’i alan, ardından da Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı’yı bitiren Fenerbahçe Başkanı’nın gözü şimdi de yabancı transferlerde.
Adım adım rüya 11'e 8_258612_Poolsenn1400
Kulübesi bile zengin
Bu konuda hem kendisi hem de kurmayları çalışırken, camiaya yeni mesajların gelmesinin an meselesi olduğu iddia edildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın yabancı bir orta saha ve bir de forvette sona yaklaştığı vurgulanırken, bu konuda resmi imzalar atılmadan kamuoyuna bilgi sızdırılmaması için de büyük bir titizlik gösteriliyor. Orta saha için en güçlü aday hala Juventuslu Poulsen Ancak şimdiden Fenerbahçe’de müthiş bir kadro rekabetinin başladığı da gözleniyor. Özellikle orta alanı hayli güçlenen Sarı-Lacivertliler’de formayı kimin kapıp, kimlerin yedek kalacağı merak konusu.

Aziz Yıldırım müjdeyi verip, “Rüya takım kuracağız” demişti. Sonra bombalar patladı; Bilica, Bekir, Mehmet Topuz ve Özer... Sırada Poulsen ve diğer yıldızlar var.

Adım adım rüya 11'e
1 sayfadaki 1 sayfası