Kubhou$-Shady Ev Sahibi
Mesaj Sayısı : 584 Rap Gücü : 1139 Kayıt tarihi : 15/03/09 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Şu diyaloglara bakın Paz Mayıs 03, 2009 2:58 am | |
| bulunacak Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır
bulunacak Kelime: Diz - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa!
bulunacak Kelime: ZEBANİ - Allahın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi Çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşallah!
bulunacak Kelime: DUVAK - Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey - Ohaaa!
bulunacak Kelime: TELEPATi - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan... - Ihıhıh ney diiii.. teletabi..! - Tamam, tele'si kalsın. Kedilerin eline ne denir? - Buldum! Telepence - Offf beee bi kere de bil...
bulunacak Kelime: TiMSAH - Abi bööle hani... kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü.. - Ejderha - Yuhhh!
Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye.
Ben en cok bunu begendim )))))) bulunacak Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha sıçtınız..! Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastiiiiiiiirr...
bulunacak Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - Bülent Ersoy
Gülmekten iptal edildi...
bulunacak Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır.. - Reha Muhtar? Ali Kırca?
- Yok, yok. Sarışın mavi gözlü - ******? Gülmekten iptal edildi...
bulunacak Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon
bulunacak Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde.. - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir - Pes..!
bulunacak Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre....
bulunacak Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge..
-Ayyy! Olmuyo bööle -başka şekilde anlat.. - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa.. okulaaa..
bulunacak Kelime: Anneler Günü - Cennet kimin ayaklari altında? - Anne - Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o? - Adet..?
bulunacak Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil. Hani karadada var 'hav hav' der? - Ha! Köpek. - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği! | |
|
hilary__love Co Admin
Mesaj Sayısı : 664 Rap Gücü : 1097 Kayıt tarihi : 16/03/09 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Şu diyaloglara bakın Paz Mayıs 03, 2009 2:11 pm | |
| Kelime:insan
-Abi ben neyim! -aslııı -Abi ırk oalrk hangi ırka aidim? -göçmendinis sis demi -oha pes
Kelime:at sineği
-hani vızz yaparlar! -arı ! sinek! -heh sinek peki onun böle büyük bi şeyi var hani! -aaa sineğin şei varmı ki -Aha emre ya valla oha!
Kelime:turkuaz
-bi renk -hata yaptın renk kelimesni kullanmaman gerekiodu! -ne alakası var ya ben renk demedymki -yoksa turkuazmı! -oha nerden bildin? -içime doğdu desem
Kelime: baldır
-ımm neyle yürüon ? -ayakla -brz daa yukarı çık! -diz -biraz daha -dizüstü -az daha çık - oha nere çıkartıon şeye geldk!
| |
|
Jennifer L.L. ® Gold Admin
Mesaj Sayısı : 516 Rap Gücü : 714 Kayıt tarihi : 15/03/09 Yaş : 34 Nerden : İsTanBuL
| Konu: Geri: Şu diyaloglara bakın Ptsi Mayıs 04, 2009 5:27 pm | |
| uhh koptum | |
|
TubAshLey
Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN
| |
TubAshLey
Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN
| Konu: Geri: Şu diyaloglara bakın Salı Mayıs 05, 2009 11:48 am | |
| 1-adam telefondadir - alo - alo - meteoroloji mi - evet - allah belanızı versin! - hoppalaa...n'oluyoruz yav? - bu ne sıcak kardesim? - biz sadece olcuyoruz beyefendi - kac derece simdi? - 38 - hay allah belanizi versin!
2-ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin önü..
doktor- bugün nurullah arkadaş andımızı okuyacak.. nurullah-türküm! topluluk- türküm! n- deliyim! t- deliyim! n- çelişkenim! t-çelişkenim! n-ali! t-ali! n- aliiiii! t- aliiiiii! n- aliiieee!! doktor- şş.. tamam bu kadar yeter..
3-- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
4-bir cenaze wardır ve ölenin yakınları mezar başında ağlamaktadırlar. andaval herifin biri gelir ve -"heeey! ağlamayın artık, veli burda olsaydı böyle üzülmemizi istemezdi" der ağlayanlardan bi tanesi döner ve: -"veli kim be?!" diye sorar a:bu veli kansoyun cenazesi deilmi? -hayır! bu murat şenışıkın cenazesi! a:hmm.. valla onu bilemem ama veli olsaydı üzülmemizi istemezdi -ne diyon ya!? a:son bişey diyip gitcem. veli daha ölmedi, ben size şaka yaptım. -lan *ktr git be adam..!
5-- amca, ben sizi cok sevdim - ne oldu bana baba mı diyeceksin? - oo hemen dotun kalktı ha
6-buyrun - merhaba..ben iş başvurusunda bulunmuştum da..biz sizi arariz demiştiniz... - evet - aramayinca korktum başiniza bişey geldi sandim.herşey yolunda mi? - yolunda..yolunda - oh..oh..yarin gelip başliim o zaman ben - hah..hah.hah..hasstir
7-kiz isteme merasimi:
kiz babasi: oglumuz ne işle meşgul? oglan: hiic.. koltugun kenariyla oynuyorum.. kiz babasi: aferin aferin.. kopardin mi orayi? oglan: asilsam gelicek ama.. kiz babasi: asilmaya devam et evladim.. kiz miz yok sana...
8-- mustafa abi müjde!!! enişten izafiyet teorisini bulmuş!!! - enişten değil einstein , einstein - yine de insan gurur duyuyo...
9-kafasına silah dayanmış ter içinde bir adam* telefondadir;
silahlı adam: sakın renk verme, gebertirim!
murat: a..alo...irfan...öhm...murat ben...benim dükkanın kasasındaki bütün parayı alıp buraya getirmeni istiyorum. irfan*: murat abi! başın mı belada? murat: öhm...dediğim gibi irfan... irfan: konuşamıyon heralde. eğer başın beladaysa "çükübik" de ben anlarım. murat: söylediğimi yap irfan... irfan: çükübik mi?.. murat: ulan hayvan doğru dürüst bi kelime bulamadın mı? irfan: bi de "fikibok" var... murat: her neyse tamam ondan işte!!! irfan: hangisi? çükübik mi, fikibok mu? murat: allah bin çeşit belanı versin..
10-bir derslik. kara tahtada "i didn't do that" yazısı var.) - tekrarlayın ismail bey. ay didınt du det... - ay dudınt di dört... - of ismail bey off!.. ingilizce öğrenmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz?! - ya istemiyorum ya.. - e ne işin var burda? - çöbü almaya gelmiştim... - söylesene be adam!! - ay dodınt de do... - onu değil be!! neden geldiğini!!! - çöbü almaya!!! -defol gözüm seni görmesin..........
Hangisi daha komik ??
6. benim Favorim ((: koptum ya ! | |
|