Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN
Konu: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Salı Mayıs 05, 2009 12:01 pm
1.
duyarsız anne umarsız kız
k: anne nasıl olmuş yaa a:iy iy işim var oyalama kızım k:ane bi baksaydınnn a:tmm tmm gzl hadi geç kalma k:anne etek çok kısa diil dimi bak hı? a:yok yok diil k:babam kızmasın sonra a ? a:kızmaz kızmaz k:a o zmn söleme babama sorarsa nerde die mehmetin pul koleksyonunu görmee gitti deme sakın uydur bişey hadi ben gittm a:zönkkk!!
2.
zeki anne -gery kız a:kızım azcık makyj neyin ypsana gençsn sen k:yok anne boşver a:elalemin kızları kuaförden çıkmıyo k:napim anne bana ne onlardan a:tbi sen evdekalda baban turşunu kursun k:bişey mi dedin anne a: otur otur sen diyorum ! k:nası yni? a:evde kalcan kızım k:hee yok emnunum ben sevmiyorum konu komşu gezmeyi a:SENİ ZTN BU GİDİŞLE KOCA DİİL KOMŞULAR BİLE ALMAZZZ ohh be rahatladm k:ühüüehüehüühüü
3.
telefon kısacık çalar.biri çağrı atmıştır. annem-kimmiş ben-bi arkadaşım annem-ne diyomuş ben-höö!bişe demiyo annecim konuşmadık ya hani çağrı atmış sadece annem-hımmm..ara bakiim ne diyomuş.. ben-olldduuuu ((:
4.
ben: anne dısarı çıkıcam param yok anne: kolayı var kızım çıkma! ben: offffffffff
5.
anneyle aranız iyiken sizi yanına çeker sohbet edersiniz anne: kızım bana herşeyini anlatabilirsin ben senin arkadaşınım tamam mı canım? kız: (hmm... yemezler ya neyse) tabi ya..
aradan zaman geçer kavga anında kız: yeter artık çık odamdan!!!!!!!!! anne: karsinda arkadaşin yok doğru düzgün konuş benimle kız: ....!?
DEWAMI GELECEK ((:
eysandunk
Mesaj Sayısı : 740 Rap Gücü : 1540 Kayıt tarihi : 03/05/09 Yaş : 34
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Salı Mayıs 05, 2009 3:16 pm
süpermiş ellerine saalık tubii =)
TubAshLey
Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Salı Mayıs 05, 2009 3:51 pm
saoL cnm
6.
anne:-yavrum bak bunu da ye. kız:-uf anne yemiycem işte rejim yapıyoruuum!... a:-sabah götürdün ama iki tane dondurma!!! k:-yaa anne ağlıycam şimdi yapma böyleee... a:-niye ağlıycakmışsın? hem lüp lüp götürüyosun her şeyi sonra da rejimdeyim diyosun. ne biçim rejim bu?!?! k:-üffff!!!! yeteeer!
7.
Anne:Kızım duydun mu? bizim gökçe dükkan açıyomuş !! Kız :hadi yaa ne dükkanı? anne:pes put Kız: ?!?!?!?!????? anne:pes put işte mak danılds gibi hamburger çay falan Kız: fast food olmasın?(nolur olmasın ) anne:ewet ewet ben söyliyim de sen anla !!
8.
-o internet evden gidecek. >neden ki ? -gidecek dedim o kadar! >peki.
----- sanki evde köpek besliyoruz. :D
9.
-kız muazzez'in konuştuğu çocuğu gördün mü? -ay evet gördüm anne! -pek çirkin birşey ayol!senin yok mu evladım? -yok anne! -elalemin kızları gibi becerikli olamadın zaten!kalacaksın başıma kalacaksııın!
10.
- senin cocuklarin da senin gibi olur insallah. - aaamin! - ne aamini be; beddua ettimdi ben! - hee, pardon... (Çok sık rastLanır ((: Başta Annem :D)
11.
kız: yemeğin içinde domates yok değil mi? anne: yok. kız: bu domates parçaları ne peki? anne: salça. kız: anne, ben bu konuda ihtisas yaptım, küçük çocuk değilim ki, beni kandıramazsın. anne: yok diyorum sana, sinirlendirme beni. (buna rağmen, büyük bir özenle domatesler ayıklanır, tabağın bir tarafına konulur) kız: işkence ediyorsun bana, domates koymasan olmuyor mu? ya da bütün olarak koy domatesi. en iyisi yemeklerin içindeki yabancı maddeleri ayıklayan bir makine icat edeyim. anne: (sırıtarak) nasıl ayıkladın o domatesleri? rendelemiştim oysa. kız: demiştim sana ihtisas yaptım diye.
TubAshLey
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Salı Mayıs 05, 2009 3:55 pm
12.
-anne ben aşık oldum - inanmıyorum sana - neden ama? - gözlerinde göremiyorum ben o ışığı.. itiraz etme bakimmm
13.
+Anne Karadeniz Akdenizi Yerse Nolur??? -Nolur Akkaradeniz Olur? +Karnını Doyurmus Olur... -İğrençsin Kızım... +Sağol Annem Hep Böyle İltifat Et Nolur
14.
- kızımmm noldu nen var yine ne düşünüyon kara kara
--yok bişi ya gelmesene üstüme bişidemi düşünemicez
- düşün canım düşünme diyenmi var adı ne tanıomuyum??
--annneeeee!!
--İyi be sanada bişiy sorulmuo
hehehehe :D:)
CurtisMan
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Salı Mayıs 05, 2009 7:13 pm
Gerçekten komik paylaşım için sağol
TubAshLey
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Salı Mayıs 05, 2009 7:37 pm
Beğenmene sewindim canım <3
hilary__love Co Admin
Mesaj Sayısı : 664 Rap Gücü : 1097 Kayıt tarihi : 16/03/09 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Çarş. Mayıs 06, 2009 3:30 pm
Ellerine sağlık meleğim çok komikler..
TubAshLey
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Çarş. Mayıs 06, 2009 4:51 pm
((: beğenmene sewindim bitanem :D
buse_hil
Mesaj Sayısı : 82 Rap Gücü : 87 Kayıt tarihi : 03/05/09 Yaş : 34 Nerden : İstanbuL
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Çarş. Mayıs 06, 2009 5:42 pm
MeLeim emeğine saaLık koptummm
TubAshLey
Konu: Geri: Komik Anne - kız & Erkek DiyaLogLarı !! Çarş. Mayıs 06, 2009 8:29 pm