sanatçıların konularının hiçbirine bişe oldu yok sadece konular karışmış onu toplu topicliyoruz zaten oka neyse başka mod olcak zaten sitede zamanla bu modlar yerine
Bunu açıkLarsan sewiniriz meLisacım
?? ArkadaşLar Çok güzeL fikirLerinizi payLaşmışsınız ! BunLar basit konuLar ÇözüLebiLir ! fiLm böLümünü bekLiyoruz yeni ifadeLerde Çok iyi oLur (:
Jennifer L.L. ® Gold Admin
Mesaj Sayısı : 516 Rap Gücü : 714 Kayıt tarihi : 15/03/09 Yaş : 34 Nerden : İsTanBuL
CanLarım ModLar Degişmicek eLbette YaLnız Extra Bir Mod Dagıtımı oLucak ..Her Ay Seçim oLuucak Ztn tamammıı Forum da Dün Biraz Karışmış Bende Farkettim Vede Bende Beenmedim Oda Bugün Düzeltmiş ..
TubAshLey
Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN
CanLarım ModLar Degişmicek eLbette YaLnız Extra Bir Mod Dagıtımı oLucak ..Her Ay Seçim oLuucak Ztn tamammıı Forum da Dün Biraz Karışmış Bende Farkettim Vede Bende Beenmedim Oda Bugün Düzeltmiş ..
yani bi çeşit Sanatcı mı değişeceğiz hmmm bu araştırmalarda Sorun olabili xD
aynen öyle canım sen ash. moduysan öyle kalıcaksan ama extra bi mod diyorum öyle yani mod degişmicez adminler modu hediye edilcek zati ben modumu degiştirmemmmmmmmm
TubAshLey
Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN