DANS:dans etmeyı ogrenmek ıcın manhattan'a tasınmıstı ve genellıkle çalısmalarını yaptıgı studyoda uyuyordu dans tutkusu dıllere destan yanı
EVLILIKLERI:ılk esı ojanı noa ıkıncı esı crıs judd son esı marc anthony
FHM:fhm'de ıkı kez en sexı kadın secılen tek kadın
GUZELLIK:guzellıgın,fıt olmakla alakalı bır sey oldugnu soyleyen jlo;''cok fazla yemek yıynce kendımı kotu hıssedıyorum bu yuzden masadan ac kalkıyorum''dıyor
HOLY FAMILY:bronx'takı holy famıly(kutsal aıle)adlı okulda 12 yıl katalık egıtımı aldı
İLK:''the weddıng planner''la aynı hafta hem oynadıgı fılm hemde muzık albumu lıstelerde bır numaraya yerlesen ilk aktrıst.
JIMNASTIK SALONU:jımnastıksalonlarında her ona ''la guıtarra''dıye seslenıyordu cunku vucudu gıtar seklını andırıyor
KAVGACI:jennıfer her nekdar yıllar boyu suren katolık egıtımı almıs olsada ıcndekı asılıgı herzamn korudu sohrete kavustukdan sonra bır cok aktrıstle agız dalasına gırerek arasının acılması da bu latın asılıgıne baglıyor
ÖNCEKI ISLERI:15 yasında bı parfumerı bır jean magzasında ve18 yasında avukatlık burosunda sekreterlık
PİRELLI TAKVIMI:40 yıldan berı guzel kadınların yer aldıgı ve bu yuzden merakla beklenen pirellı takvımınde jlo da poz verdı.fransız riviera'sında 60'lı yılları hatırlatan carpıcı bır dekorda cekılmıs fotograflar gercektende muhtesem
ROL:''rolume hazırlanmak ıcın her zamn yalnızlıgı tercıh ederım.settede evdede yazarak ve karakterlerı dahıl ederek rolume hazırlanıyorum''.
SEVGILILERI:davıd cruz,joaquın cortezve ben affleck
ŞÖHRET:bugun amerıkkanın en sohretlı ısımlerınden bırı olan jlo bunu basarmak ıcn cok ugrastıgını soyluyor ''sohret basamaklarında cıkabılecegım kadar yuksege cıkmak ıstıyorum. o noktoua vardıgmda oradan ınmemek ıcın calısmam gerektıgını bılıyorum''
TEHLIKELI ILISKI:eskı sevgılısı p.dıddy bır gece kulubune sılahlı saldırıda bulundugu ıcın tutuklanmıslardı polıs uzerınde calıntı sılah yakalamıstı.daha sonra polıs sucsuz buldugu ıcın lopezı serbest bırakmıstı.
UYKU:''ısıme cok zaman ayırırım .hatta ılıskımde bıle bu durum aynı bu yuzden cogu kez yalnız uyuyorum
ÜN:1997 yılında ılk bas rolu ''selena''yla tanınmaya baslandı
VUCUT:1999 yılında vucudunu 1 mılyar dolara sıgortalattı.(jlo bunun yalan oldugunu soyluyor)
YASAKLI:kendı parfumunu tanıttıgı reklam fılmınde yer alan opusme sahnesı,kocası marc tarafından tepkıyle karsılandı marc opusme sahnesının senaryoda yer almasını yasakladı
ZENGIN:kendı adıyla pıyasaya surdugu parfum ve moda urunlerıyle 255 mılyon dolarlık servetıyle 'en zengınler'lıstesınde yerını alıyor