TubAshLey
Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN
| Konu: MinikLerden EvLiLik YorumLarı !! Çarş. Mayıs 06, 2009 5:24 pm | |
| KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ? 'Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar.'
Zeynep, 10 yaşında.
_____________________________________________________________________________________________________
EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI? 'Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter'. Ali,
6 yaşında
_____________________________________________________________________________________________________
ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR? 'İkisi de, baska çocuk istemez.' Selin,
8 yaşında.
BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? 'Biriyle çıkmak çok eğlenceli..Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar.'
Gamze, 8 yaşında.
'İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı'
Metin, 10 yaşında
İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? 'Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim' Hüseyin,
9 yaşında.
BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOĞRUDUR? 'Çok parası varsa.' Petek,
7 yaşında
'Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver'
Cüneyt, 7 yaşında
'Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar,Ben ugraşamam'. Levent,
8 yaşında
EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU? 'Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu'.
Murat,8 yaşında
BIR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR? 'Karınız çirkin de olsa, ona çok güzelsin demek gerekir'
Hasan, 10 yaşında | |
|
hilary__love Co Admin
Mesaj Sayısı : 664 Rap Gücü : 1097 Kayıt tarihi : 16/03/09 Nerden : İstanbul
| |
TubAshLey
Mesaj Sayısı : 538 Rap Gücü : 915 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 34 Nerden : GiresuN
| |
hilary__love Co Admin
Mesaj Sayısı : 664 Rap Gücü : 1097 Kayıt tarihi : 16/03/09 Nerden : İstanbul
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: MinikLerden EvLiLik YorumLarı !! C.tesi Mayıs 09, 2009 4:17 pm | |
| bizde böle miydik acabaaaa |
|
TubAshLey
| |