İgrenç Bi Haber >>Türk tiyatro sahnelerinde ERKEK ERKEĞE öpüşme
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 516 Rap Gücü : 714 Kayıt tarihi : 15/03/09 Yaş : 34 Nerden : İsTanBuL
Konu: İgrenç Bi Haber >>Türk tiyatro sahnelerinde ERKEK ERKEĞE öpüşme Paz Haz. 14, 2009 7:48 pm
'Yaprak Dökümü' dizisinde eşi Fikret'i canlandıran Bennu Yıldırımlar ile öpüşmesi olay yaratan, o sahne ile reytingleri altüst eden Ahmet Saraçoğlu, şimdi de tiyatro sahnesinde erkek partneriyle öpüşüyor.
Kelebek'in haberine göre; �Yaprak Dökümü�nün Tahsin'i Ahmet Saraçoğlu, bir süredir dizi seti ile tiyatro sahnesi arasında mekik dokuyor. ıstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu �Hastasıyız� adlı oyunda bir psikiatristi canlandıran oyuncu, performansıyla göz dolduruyor. Kendini Rus mafyasından kaçan casus sanan bir akıl hastasını oynayan Barış Başar, oyunun sonlarına doğru doktoruna veda ediyor. Veda sırasında ise Rus adetlerine uyup doktorunu, yani Ahmet Saraçoğlu'nu dudaklarından öpüyor. Daha önce �Yaprak Dökümü� dizisindeki öpüşme sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Ahmet Saraçoğlu, bu sahneyle de daha uzun süre akıllardan çıkmayacak gibi görünüyor.
Jennifer L.L. ® Gold Admin
Mesaj Sayısı : 516 Rap Gücü : 714 Kayıt tarihi : 15/03/09 Yaş : 34 Nerden : İsTanBuL
Konu: Geri: İgrenç Bi Haber >>Türk tiyatro sahnelerinde ERKEK ERKEĞE öpüşme Paz Haz. 14, 2009 7:51 pm
şayet bnm midem bulandı ayrca sanat için soyunurum diyenlere uyuz oluorum hazır yeri gelmişken içimde kalmasın abartıolar ztn her filmde sahnesinde öpüşme olmasa başları göğe ermicek sanki fesupanallah hadi anladıkda erkek erkek öpüşmenin ne tadı var kurallar geregi olabilir ama ben kabul etmezdim rezalet ... özel hayatınızda bişe demiorum ztnde böle 70 milyonun önünde rezilllik sizi kınıyorum (kınnnnnnnn)
hilary__love Co Admin
Mesaj Sayısı : 664 Rap Gücü : 1097 Kayıt tarihi : 16/03/09 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: İgrenç Bi Haber >>Türk tiyatro sahnelerinde ERKEK ERKEĞE öpüşme Ptsi Haz. 15, 2009 2:23 pm
Bencede iğrençler Iyy..! Sana katılıyorum cnm sanat için soyunurum herşeyi yaparım diyenlere bende uyuz oluyorum..=S Soyunuyosunda ne oluyo milletin seni kınamasıyla kalıosun işte :D
Jennifer L.L. ® Gold Admin
Konu: Geri: İgrenç Bi Haber >>Türk tiyatro sahnelerinde ERKEK ERKEĞE öpüşme Ptsi Haz. 15, 2009 8:05 pm
hilary__love demiş ki:
Bencede iğrençler Iyy..! Sana katılıyorum cnm sanat için soyunurum herşeyi yaparım diyenlere bende uyuz oluyorum..=S Soyunuyosunda ne oluyo milletin seni kınamasıyla kalıosun işte :D